Familjejympa
Ett pass där föräldrar och barn i åldrarna 2-6 år tillsammans får en härlig start på dagen.Det är roligt, spännande och omväxlande. Här samlas våra yngsta deltagare för att ha kul och röra sig till musik. Fokus är på motorisk träning och lekfulla rörelser som kommer ur musiken. Föräldrar tränar gratis.

Lördagar kl 9.30-10.30  START 2 september

Familjefys
Utmana varandra! Ett fartfyllt och allsidigt pass för barn och vuxna tillsammans. Träningen är inspirerad av Cirkelfys med övningar som är anpassade att utmana både stora och små. Hög ”tillsammanskänsla” med lekfull stämning. Föräldrar tränar gratis. Passar barn i åldrarna 6-12 år.

Tisdagar kl 18.00-19.00 START 3 oktober Passet är inte bokningsbart, drop in.

Hip hop med Mass
Gillar ditt barn att röra på sig till musik och vill lära sig coola danssteg och samtidigt ha väldigt roligt, så erbjuder vi nu ett pass på 40 minuter för barn i åldrarna 7-11 år. Tillsammans med Mass, som själv har dansat från 7 års ålder och är en riktigt grym danslärare, får barnen lära sig häftiga rörelser och coola danssteg till sköna rytmer.

Onsdagar kl 18.00-18.40 START 11 oktober

Passet kommer hållas hela terminen. Varje månad ges en ny koreografi, som barnen i slutet av månaden visar upp för föräldrarna. Av denna anledning är det önskvärt att föräldrarna inte deltar på de övriga övningstillfällena.

Bokning: Bokning sker via app eller hemsida för medlemmar. För icke medlemmar ring 0910-73 40 60. Begränsat antal platser.

Pris för samtliga aktiviteter:

400 kr / termin + medlemskap 195 kr /kalenderår. Kortet gäller för all barnträning. Medlemsavgift tillkommer på 195 kr (kalenderår) vid terminskort.
Vid samtliga pass ges barnet möjlighet att prova på helt gratis första gången.
I terminsavgiften ingår alla tre aktiviteterna.

Roris7_021_rgb


Röris
Röris är skapat för barn i förskoleklass upp till årskurs tre med samma grundupplägg som Friskis&Svettis Jympa. Det är känslan i musiken som inspirerar till rörelse och det är kul och enkelt att hänga med direkt från början. Programmet innehåller olika delar med fokus på kondition, styrka, rörlighet, balans och avslappning. De olika delarna kan användas var för sig eller tillsammans. Röris kan genomföras både inomhus och utomhus. Barnen behöver inte byta om till träningskläder. Programmet finns på musik-CD med instruktioner. Affisch med illustrationer av rörelserna medföljer.

Mini-Röris
Mini-Röris är lekfull Jympa för barn mellan tre och sex år. Förälder, pedagog eller annan vuxen kör Mini-Röris med barnen hemma eller på förskolan. Det är roligt och enkelt och kan genomföras både inomhus och utomhus. Barnen behöver inte byta om till träningskläder. Programmet är uppdelat i olika delar: start, lek på golvet, upp och hoppa, nedvarvning och vila. . Programmet finns på musik-CD och affisch.

Läs mer om Röris och Mini-Röris här!

Om Röris 7
Röris 7 är ett enkelt och lekfullt rörelseprogram bestående av ett ca 20 minuter långt grundpass, uppdelat i åtta olika delar som även fungerar var för sig. Programmet syftar till att ge ny energi och pulshöjning, men också träning av motorik, kroppsmedvetenhet och koncentration.

Förutom grundpasset innehåller Röris 7 också två bonusdelar: Sjuloopen som ger både utmaning och skönt flow, samt Discoloopen som svänger loss med flera klassiska discomoves.

 • Lokalens öppettider 2018

  Lokalen är öppen  05.30 - 24.00 för samtliga med aktivt träningskort, även gruppträning.
  Receptionen är bemannad följande tider:
  Mån - Tor 07.00 - 21.00
  Fre 07.00 - 19.00
  Lör  09.00 - 14.00
  Sön 12.00 - 21.00

  Välkommen!

  Sista inpassering 15 minuter innan stängning. Tänk på att lokalen stänger på utsatt tid.

  Väljer man att träna fram till stängning, får man duscha hemma.
  Kassan stänger 30 min före dagens stängningstider.

  Öppettider för storhelger

 • Kontakt

  Friskis&Svettis Skellefteå
  Södra Järnvägsgatan 36
  931 32 Skellefteå
  E-post: info@skellefteafriskis.se
  Telefon: 0910-73 40 60
  Webbsida: www.friskissvettis.se/skelleftea

  Styrelse: Ordförande Carina Mörk Lidgren
  Organisationsnummer:
  Friskis&Svettis Skellefteå 894701-6245 
  Hanteln i Skellefteå AB 556868-7320
 • Förslagslåda

  Hjälp oss att bli bättre! Tyck till och ge förslag på förbättringar.

  Ditt förslag


  Ditt namn (valfritt)

  Din e-post (valfritt)

  Spam-kontroll (skriv in tecknen nedan)
  captcha

 • Boka passen i din mobil

  app-produktLadda ner vår gratis app och boka dina pass direkt i din mobil!

  Appen finns till både iPhone och Android.

  Hämta appen nu

 • Översätt sidan

 • Våra samarbetspartners

 • Funkissidorna

  Funktionärer → logga in här!
 • Följ oss på Facebook

 • Följ oss på Instagram

facebook