Friskis&Svettis har de mest nöjda motionärerna

Startsidan,
För femte året i rad toppar Friskis&Svettis Svenskt Kvalitetsindex (SKI) lista över träningscenter. När andra träningsaktörer tappar ligger Friskis&Svettis kvar på samma höga nivå som tidigare. Utbud och personlig service är två viktiga faktorer som avgör hur nöjda de som tränar är.

Friskis&Svettis med 108 svenska föreningar och över 500 000 medlemmar är landets största idrottsförening och träningsaktör. I årets SKI-undersökning av kundnöjdheten för träningscenter ligger Friskis&Svettis i topp för femte året i rad medan flera andra aktörer får sämre betyg.
– SKIs mätning visar att vår idé om lättillgänglig träning för alla är uppskattad och att våra över 16 000 funktionärer och ledare gör ett fantastiskt arbete i föreningarna, säger Peter Wigert, general sekreterare för Friskis&Svettis.

Det finns några faktorer som enligt SKI är extra viktiga när kunderna bedömer ett träningscenter. Det är servicen, som framför allt handlar om bemötande och engagemang, det är standarden på träningsanläggningen och det är träningsutbudet.
– Vi satsar mycket på både träningsutveckling och på utbildning av våra ledare. Det ger ett varierat träningsutbud som håller hög kvalitet och engagerade ledare som skapar och förmedlar rörelseglädje på passen och i gymmet, säger Peter Wigert.

Svenskt Kvalitetsindex lanserades 1998 och man har sedan dess genomfört regelbundna mätningar av bland annat kundnöjdhet och kvalitetsutveckling. Sedan 2010 mäter SKI kundnöjdhet för ett 40-tal branscher varav träningscenter är en. SKI använder sig av en betygsskala som går från 0 – 100. Ett betyg över 75 visar att kunden är mycket nöjd. Friskis&Svettis har i samtliga mätningar sedan starten fått ett betyg som ligger över 75. Årets undersökning bygger på närmare 1 100 intervjuer som genomfördes i april och maj. Läs mer om SKI och undersökningen på www.kvalitetsindex.se.

 • Lokalens öppettider 2017

  Mån - Tor 06.00 - 21.30
  Fre 06.00 - 19.00
  Lör 09.00 - 16.00
  Sön 10.00 - 21.00

  Du vet väl om att du kan träna 06-24 alla dagar i veckan utöver ordinarie öppettider genom att köpa vår tilläggstjänst. Kontakta vår reception för komplett information.

  Se öppettider under storhelger här

  Välkommen!

  Sista inpassering 15 minuter innan stängning. Tänk på att lokalen stänger på utsatt tid.

  Väljer man att träna fram till stängning, får man duscha hemma.
  Kassan stänger 30 min före dagens stängningstider.

 • Kontakt

  Friskis&Svettis Skellefteå Södra Järnvägsgatan 36, 931 32 Skellefteå E-post: info@skellefteafriskis.se Telefon: 0910-73 40 60 Webbsida: www.friskissvettis.se/skelleftea Styrelse: Ordförande Elisabeth Zackrisson Nyström Organisationsnummer: Friskis&Svettis Skellefteå 894701-6245  Hanteln i Skellefteå AB 556868-7320
 • Förslagslåda

  Hjälp oss att bli bättre! Tyck till och ge förslag på förbättringar.

  Ditt förslag


  Ditt namn (valfritt)

  Din e-post (valfritt)

  Spam-kontroll (skriv in tecknen nedan)
  captcha

 • Boka passen i din mobil

  app-produktLadda ner vår gratis app och boka dina pass direkt i din mobil!

  Appen finns till både iPhone och Android.

  Hämta appen nu

 • Översätt sidan

 • Våra samarbetspartners

 • Funkissidorna

  Funktionärer → logga in här!
 • Följ oss på Facebook

 • Följ oss på Instagram

facebook